Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă, puşi sub acuzare în Dosarul 10 august

Condamnări grele la orizont

În PSD se vorbește tot mai mult despre iminenta punere sub acuzare a lui Liviu Dragnea, Carmen Dan și Viorica Dăncilă în Dosarul represaliilor cumplite din 10 august 2018. Cei trei vor fi excluși și din partid, ceea ce în cazul lui Liviu Dragnea, practic, s-a și realizat.

Se pare că declanșarea atacurilor lui Paul Stănescu la Viorica Dăncilă au legătură cu aceste informații.

Până în acest moment, doar Liviu Dragnea a fost audiat, ca martor, cu scandal, în dosar, în septembrie 2018. Potrivit informațiilor Comisarul.ro, în urma noilor probe furnizate de MAI procurorilor, în dosar va fi audiat și Raed Arafat.

„Fostul ministru Carmen Dan va fi pusă curând sub acuzare în Dosarul 10 August. Ea A COORDONAT acțiunea din Piața Victoriei. Mai mult, îl informa pe Dragnea despre tot ce se întâmpla acolo.

Nici prim-ministrul de atunci, Viorica Dăncilă, nu a fost străin de evenimente. Dimpotrivă, cu toate că a spus că era în concediu. Primea note informative din oră în oră sau chiar mai des”, spun surse din PSD.

Aceleași surse declară că cei trei vor fi excluși imediat din partid atunci când vor fi puși sub acuzare.

Și s-ar putea să urmeze condamnări mari, neașteptate acum.

Sursa: Digi24.ro

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More