Ionuț MOȘTEANU – E timpul schimbării!

Candidat la funcția de primar al orașului Pitești

E timpul schimbării!

Este mesajul pe care, împreună, l-am transmis vechii clase politice.

În fața asaltului penalilor, voi ați ieșit în stradă, cu miile, și ați oprit OUG13. Nu ne-am dat bătuți când regimul Dragnea părea de neînvins. Un an mai târziu, peste 18.000 de piteșteni au semnat inițiativa #FărăPenali.Ionuț MOȘTEANU - E timpul schimbării!

În fața abuzurilor, corupției și prostiei promovate de regimul Dragnea, voi ați răspuns cu mesajul: fără hoție ajungem departe! La alegerile europarlamentare, pentru prima oară după 30 ani, orașul nostru nu mai era unul roșu – Alianța USR PLUS a câștigat alegerile în Pitești. Pentru prima oară, avem în Parlamentul European oameni care să ne reprezinte cu cinste.

Lupta noastră pentru schimbare continuă la alegerile locale. Regimul Dragnea trăiește încă prin baronii PSD înrădăcinați în primării.

Am lucrat 21 de ani în mediul privat și am intrat în politică pentru că am înțeles că vechii politicieni nu vor schimba nimic.

Aici, în Pitești, am copilărit, am construit prietenii durabile, m-am format ca om.

Am fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș. Am luptat zi de zi cu “nu se poate”, cu funcționarii numiți politic și pentru infrastructura care va lega Piteștiul de vestul și centrul țării.

Din 2016 sunt vocea argeșenilor sătui de corupție, penali și lucruri prost făcute, în Parlament.

Am energia și competența să schimb Piteștiul.

Nu mai putem aștepta încă 4 ani!Ionuț MOȘTEANU - E timpul schimbării!

Credem că e timpul unei noi generații de oameni cinstiți și competenți care au energia, curajul, creativitatea și priceperea să reconstruiască România și să facă din Pitești orașul modern pe care ni-l dorim.

Începem depesedizarea și reformarea din temelii a administrației locale. Să oprim hoția, nepotismul, cheltuirea banilor publici în interesul unei clici și să fim generația care construiește un oraș în care să ne simțim împliniți personal și profesional.

Timpul incompetenților, traseiștilor și penalilor a trecut.

Pe 27 septembrie, la alegerile locale, să ieșim în număr mare la vot, să le arătăm că vocea noastră contează și să le transmitem un mesaj clar:
e timpul schimbării. Aici, în Pitești.

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More