USR PLUS Argeș despre digitalizarea și transparentizarea activității primăriei Pitești

www.hcl.usr.ro

Pentru că toate partidele și toți candidații la postul de primar propun în USR PLUS Argeș despre digitalizarea și transparentizarea activității primăriei Piteștiprogramele lor digitalizarea și transparentizarea activității primăriei, doresc să vă prezint un proiect al USR care face deja acest lucru.
Portalul hcl.usr.ro indexează hotărârile de consiliu local pentru a vă permite să căutați cu ușurință actele normative relevante pentru un anumit subiect, după cuvinte cheie.
În prezent, primăriile, nu numai cea din Pitești, publică hotărârile

USR PLUS Argeș despre digitalizarea și transparentizarea activității primăriei Pitești

de consiliu local în format PDF scanat, ceea ce face imposibilă indexarea lor în motoarele de căutare.
Pentru a rezolva această problemă, membrii USR au construit www.hcl.usr.ro. Documentele oficiale sunt descărcate de pe site-urile primăriil

or, apoi transformate din pdf în format text, cu ajutorului unui software OCR, apoi încărcate pe site și indexate folosind un motor de căutare local.
USR PLUS pune astfel în același loc un număr impresionant de acte normative locale și oferim un plus de transparență în administrația publică locală. Cetățenii câștigă timp prețios și se pot informa mult mai bine pe subiectele de interes.

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More