Ștefănești, 1 iunie, Ziua copilului

Concurs de desene pe astfalt

În parcul central din orașul Ștefănești, azi, 1 iunie 2020, cu ocazia zilei copilului, a fost organizat un eveniment la care au participat peste 50 copii la un concurs de desene pe astfalt. Felicitări celor doi consilieri locali, Marian GUBAVU și Georgel Ionuț SIMA pentru implicare, mulțumim și doamnei primar în funcție Ioana Jenica DUMITRU care a oferit dulciuri copiilor la fel ca și cei doi consilieri locali.

Copii au primit diplome de participare și au fost premiați foarte mulți copii din cei prezenți la concurs cu tot felul de jucării și dulciuri oferite de Marian GUIBAVU. Vârsta participanților a fost cuprinsă între 3 ani și 10 ani.

Evenimentul a fost un succes!

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More