Protest mut în fața sediului PSD Argeș

În acest weekend, seria de proteste împotriva guvernării PSD-ALDE a continuat în toate marile orașe ale țării. Nici Piteștiul nu a făcut excepție, chiar dacă locuitorii orașului nostru nu au vocația protestatară a bucureștenilor, clujenilor, sibienilor sau timișorenilor.

Astfel, de la ora 18.00, 15-20 de piteșteni, de toate vârstele, s-au postat pe trotuarul din imediata apropiere a sediului PSD Argeș. A fost un protest prin tăcere, după modelul Sibiului, participanții având însemnele #ActivAG, aripa argeșeană a mișcării #Rezist, și pancarte prin care era denunțată corupția actualilor guvernanți. Securitatea a fost asigurată de mai mulți jandarmi și polițiști.

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More