Cetățean american arestat în Venezuela acuzat de terorism și trafic de arme

theindianwire.com

Procurorul șef al Venezuelei, Tarek Saab, a anunțat (14.09.2020) că cetățeanul american Matthew John Heath (reținut de autoritățile venezuelene săptămâna trecută și catalogat drept spion american de autoritățile de la Caracas), a fost pus oficial sub acuzare pentru de terorism și trafic de arme.

Tarek Saab a precizat că spionul american intenționa să execute atacuri ce vizau industria petrolieră și sistemul de energie electrică din Venezuela.

Departamentul de Stat al SUA nu a comentat încă pe marginea acuzării cetățeanului american dar surse din cadrul administrației de la Washington au informat că autoritățile americane investighează acuzațiile autorităților venezuelene, însă și-au exprimat scepticismul cu privire la veridicitatea acestora.

Sursa: Reuters

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More