Kârgâzstan – președintele a semnat un decret prin care acceptă demisia premierului și a guvernului pe care acesta îl conduce

phototass1.cdnvideo.ru

Serviciul de presă al Președinției kârgâze a informat (09.10.2020, comunicat) că președintele kârgâz, Sooronbai Jeenbekov, a semnat (09.10.2020) un decret prin care acceptă demisia premierului kârgâz, Kubatbek Boronov și a guvernului pe care acesta îl conduce.

Potrivit comunicatului Președinției kârgâze, guvernul demisionar va continua să funcționeze până la formarea unui nou cabinet de miniștri.

Nota redacției – anterior, președintele kârgâz, Sooronbai Jeenbekov, a declarat (09.10.2020, comunicat postat pe site-ul Președinției kârgâze) că, pentru a pune capăt tensiunilor generate de criza politică din Kârgâzstan, este dispus să demisioneze din funcția de președinte, după ce vor fi stabilite autorități executive legitime și după ce Kârgâzstanul se va întoarce pe calea legalității.

Premierul kârgâz, Kubatbek Boronov, a înaintat președintelui kârgâz demisia sa și a guvernului pe care îl conduce pe 06.10.2020.

Sursa: TASS

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More