Rusia – prăbușirea unei aeronave de luptă de tip Su-30SM

tass.com

Serviciul de presă al Regiunii Militare (RM) Vest / Forțele Armate ale Federației Ruse a informat (22.09.2020, comunicat) că o aeronavă de luptă de tip Su-30SM aparținând RM Vest s-a prăbușit (22.09.2020) într-o zonă împădurită din Regiunea Tver / nord-vestul Federației Ruse, în timpul executării unui zbor planificat de instrucție și antrenament.

În comunicat se precizează că piloții aeronavei au reușit să se catapulteze, au stabilit contactul cu baza și au fost evacuați la baza de dislocare, iar în urma incidentului nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale la sol.

Aeronava de tip Su-30SM este un avion de vânătoare de generație 4++ ce poate îndeplini misiuni de luptă aer-aer, aer-sol și aer-apă în orice condiții meteo și de vizibilitate.

Sursa: TASS.COM

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More