Incendiu puternic în portul din Beirut, capitala Libanului, la puțin peste o lună de la explozia puternică care a afectat întreaga capitală libaneză

Agenția de presă Reuters a informat (citând surse militare libaneze și martori oculari) că un incendiu puternic a izbucnit (10.09.2020) în portul din capitala Libanului, Beirut, la o facilitate în care erau depozitate cauciucuri și produse petroliere situată în zona duty free a portului.

Incendiul în urma căruia coloane imense de fum negru s-au ridicat deasupra Beirutului, are loc la puțin peste o lună de explozia depozitului de nitrat de amoniu (04.08.2020) din același port care a cauzat uciderea a peste 190 de persoane și distrugeri imense la infrastructura portului și la zonele rezidențiale din împrejurimile acestuia.

Până în prezent nu există informații cu privire la cauza incendiului, existența unor posibile victime sau valoarea pagubelor.

 

Sursa: Reuters

Cmentariile sunt închise

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More