Lidera opoziției belaruse, Maria Kolesnikova, a fost reținută la frontiera belaruso-ucraineană

Canalul TV Belarus-1 a informat (08.09.2020 pe canalul său de Telegram) că Maria Kolesnikova, membră Prezidiului Consiliului de Coordonare al Opoziției belaruse (PCCOB), despre care surse mass-media belaruse au informat (07.09.2020) că ar fi fost răpită, a fost reținută la frontiera belaruso-ucraineană în timp ce încerca să intre în Ucraina.

Potrivit Belarus-1, doi membri ai PCCOB, Ivan Kravțov și Anton Rodnenkov, au reușit să părăsească teritoriul Belarusului în noaptea de 07-08.09.2020, în timp ce colega acestora, Maria Kolesnikova, a fost reținută în timp ce încerca să părăsească ilegal Belarusul.

Anterior, agenția de presă Reuters a informat (citând un oficial din cadrul serviciului belarus de frontieră) că cei trei lideri ai opoziției au trecut granița în Ucraina printr-un punct de trecere a frontierei de la granița belaruso-ucraineană.

Sursa: TASS.COM Reuters

Cmentariile sunt închise

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More