Turcia – cutremur puternic cu magnitudinea de 5,1 grade în districtul Bor din județul Niğde

Autoritatea Națională pentru Managementul Dezastrelor și Situațiilor de Urgență din Turcia a informat că, pe 20.09.2020, la ora locală 22.08, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade pe scara Richter care a avut epicentrul în districtul Bor din județul Niğde (centrul Turciei).

Cutremurul s-a produs la o adâncime de aproximativ 6,97 km de suprafață și a fost resimțit în județele din vecinătatea județului Niğde, inclusiv în județul Aksaray și districtele Ereğli și Emirgazi din județul Konya.

Mai multe persoane speriate de puterea cutremurului au ieșit în stradă, foarte multe dintre acestea în districtul Bor unde a fost epicentrul cutremurului.

Observatorul Kandilli din cadrul Universității Boğaziçi și Institutul de Cercetare al Cutremurelor din Turcia au informat că magnitudinea cutremurului a fost de 5,4 grade pe scara Richter.

Până în prezent nu există informații cu privire la posibile victime sau pagube materiale rezultate în urma cutremurului.

Sursa: Daily Sabah Anadolu

Cmentariile sunt închise

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More