Dialog cu Georgeta JANȚĂ

Membru Alternativa Dreaptă Argeș

Georgeta JANȚĂ:  „Politica si pandemia!
Două elemente periculoase pentru noi toti. Politica a distrus pana acum aprox 40 de zile speranța de mai bine. Pandemia ,ne-a distrus sufletește, a distrus societatea românească pe ansamblul ei. A distrus învățământul religia, economia, sănătatea a sărăcit și înfometat poporul, pe care îl amenință cu decese nenumărate…etc….
Oamenii de rând, sunt amendați cu sume colosale pentru motive minore, iar ei decidenții acestor vremuri sunt incapabili de a gestiona lucrurile.
Virusul vostru, ne atacă doar pe noi??? Am vazut astăzi ieșirea spectaculoasă a primului ministru cu suita completă după el…Pe voi toți vă ocolește virusul??? Legea nu trebuie să o respectați și voi??? Adică știți….să fiți doar câte trei…voi spuneți…nu eu….altfel întervin infectări …decese..etc….
Ieșiți și speriați populația…ne recomandați să ieșim după data de 15 mai cu cafeaua în termos, cu mâncarea în sufertaș…și putem admira natura….voi auziți si vedeti cât de ridicoli sunteți???? Ne sugerați să ne întoarcem cu zeci de ani în urmă….doar noi…nu și voi….
Dragi români de bună credință, câți mai suntem sănătoși la minte să identificăm cu rigoare proporția dezastrului produs cu premeditare de cele două elemente distructive POLITICA și PANDEMIA.
Apoi să devenim responsabili și uniți în plan social și politic, să sporim șansele de a putea reface politic și economic țara!
Să deschidem împreună noi toți o fereastră spre viitor, dar să închidem ușa cu fermitate acestui trecut dezastruos și acestor neisprăviți care ne-au adus atâta suferință pe toate planurile!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More