Sportul argeşean sub lupa suporterilor

Traian Paparete, Sergiu Barbu şi Irina Tebeică

🔴 Sportul Argeşean sub Lupa Suporterilor, analiza săptămânală realizată de Traian PAPARETE şi invitaţii săi, Sergiu BARBU şi Irina TEBEICĂ.
⚽ Argeş Media are în desfăşurare un concurs pentru ultima etapă al cărui premiu o să fie o minge de fotbal ACERBIS. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.arges.media şi să alegi scorul exact de la pauza şi finalul partidei. Secţiunea concurs o găsiţi în partea de jos a primei pagini!
☎ Întră în direct în timpul emisiunii, răspunde în maxim 5 secunde la o întrebare despre FC Argeş şi poţi fi câştigătorul unui premiu special: te facem corespondent TV Argeş Media TV şi participi pe stadion la masa presei în ultima partidă disputată de FC Argeş cu Chindia Târgovişte pe Stadionul Nicolae Dobrin.
✔ Mult succes!!!
📺 Emisiunea poate fi urmărită pe FaceBook si YouTube (Argeş Media TV) dar şi pe platforma web https://arges.media/
✔ Ţineţi aproape de noi:
Apreciaţi Argeş Media TV pe Facebook: https://www.facebook.com/ArgesMediaTV/
Subscrieţi pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvRI8Wdy2PAonOyr0j3xFjQ/
Urmăriţi-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/arges.media.tv/
Urmăriţi-ne pe Twitter: https://twitter.com/MediaArges/
Site: https://arges.media/

Cmentariile sunt închise

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More