Președintele libanez l-a desemnat pe Mustafa Adib în funcția de premier al Libanului

Președinția Libanului, a anunțat (31.08.2020, comunicat difuzat pe postul național de televiziune libanez Al-Manar) că, în urma consultărilor cu reprezentanții blocurilor parlamentare din legislativul libanez de la palatul prezidențial Baabda din Beirut, președintele Libanului, Michel Aoun, l-a desemnat pe actualul ambasador al Libanului în Germania, Mustafa Adib, în funcția de premier.

Corespondentul televiziunii libaneze Al-Manar, a informat că Mustafa Adib, un diplomat nu foarte cunoscut în vârstă de 48 de ani și consilier apropiat al fostului premier libanez, Najib Mikati, a obținut 90 dintre voturile parlamentarilor libanezi pentru a fi desemnat în funcția de premier.

Printre reprezentanții blocurilor parlamentare prezente la consultările de la Palatul prezidențial care au votat pentru desemnarea lui Mustafa Adib în funcția de premier se numără și reprezentanți ai partidelor Hezbollah, Al-Mustaqbal, Amal, FPM și PSP.

De asemenea, corespondentul Al-Manar a mai adăugat că, în prezent, premierul libanez desemnat se află la palatul prezidențial Baabda pentru a se întâlni cu președintele libanez, Michel Aoun și președintele Parlamentului libanez, Nabih Berri.

Sursa: mehrnews.com

Cmentariile sunt închise

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More