Gelu Tofan dă ordin: raportați postarea lui Paparete cu declarația mea audio…

Facebook a șters contul personal al lui Traian Paparete

Începând cu 31.01.2017, am crezut că politicieni mai răi decât cei de la PSD (unii dintre ei, nu toți) nu există în România, dar m-am înșelat: cei mai răi sunt așa zișii liberali argeșeni în frunte cu Gelu Tofan, purtător de cuvânt al PNL Argeș.

De ce? Pentru că după declarația lui făcută aseară într-o intervenție telefonică la postul Profit 24 TV, când a declarat că dacă Ionuț Moșteanu ar fi candidat la Primăria Pitești susținut de PNL și USR PLUS ar fi avut de câștigat doar electoratul de dreapta nu și partidul din care face parte, eu, Traian Paparete, am avut și eu o intervenție telefonică în care i-am sugerat demisia. În cursul acestei zile am extras doar declarația respectivă și am făcut-o publică pe Facebook pe mai multe grupuri.

Ei bine, în seara asta, în jurul orei 20:00, Facebook a decis ștergerea contului lui Traian Paparete în urma raportărilor masive făcute asupra acelei postări cu declarația tovarășului Tofan.

Trăiască Partidul ANTIliberal Român, filiala Argeș. Rușine Gelu Tofan, rușine celor care au făcut raportările la Facebook.

Scuze pentru încoerență, sunt nervos și scriu de pe un telefon.

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More