Convenţia Grupurilor Civice – Panel 1

Federația Inițiativa Timișoara și Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate vă invită în cadrul „Convenţiei Grupurilor Civice”, despre comunitatea civică și noile provocări în contextul geopolitic actual. Anti-reformele impuse de actualul regim au generat trenduri negative, cu posibile consecințe asupra stării democrației, a drepturilor civile și a statului de drept.
Anul 2024 trebuie să aparțină cetățenilor, nu clanurilor care au acaparat statul și ne țin prizonieri ai intereselor lor.
Solicităm tuturor celor care aderă la obiectivele de mai sus să se alăture valului care să aducă schimbarea politică pe care România o așteaptă de atâția ani. Îndemnăm partidele, organizațiile civice, personalitățile publice și cetățenii interesați de viitorul nostru comun să susțină prezentul demers, să-l semneze, să-l promoveze și să se angajeze pentru a-l transpune în practică la toate tipurile de alegeri ce se vor desfășura în 2024.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More