Felicitări juniorilor de la Juventus Bascov, ruşinică conducerii ARO Muscelul Câmpulung

 Am trăit să o văd şi pe asta: 22 – 0 pentru ACS ARO Muscelul Câmpulung în partida desfăşurată pe teren propriu cu cei de la AFC Juventus Victoria 1992 Bascov în cadrul etapei cu numărul 23 din cadrul Ligii a IV-a Argeş. Scorul la paăză a fost de 18 – 0, dar să vedem ce s-a întâplat de fapt pe teren la ora disputării meciului şi cauzele.

 Primul motiv al acestui rezultat a fost refuzul seniorilor de la Juventus Bascov pentru a juca un pic de fotbal împotriva celor de la ARO Muscelul Câmpulung. De ce? Teama de a nu lua mai mult de 22 de goluri de la liderul Ligii 4. Bă eşti nebun? Bă eşti pros? Mai tare ca în La’s Fierbinţi. În această situaţie, antrenorul celor de la Bascov nu avea altă soluţie de a scăpa de penalitate sportivă decât să folosească juniorii, tocmai pe cei care terminaseră cu 15 minute mai devreme, partida lor de la U19 cu juniorii de la ARO, o partidă terminată cu scorul de 3-2 pentru cei de la ARO după ce au fost conduşi cu 2-0 de juniorii bascoveni.

Noni Cârciumărescu, antrenorul celor de la Juventus Bascov a gândit o soluţie de compromis în aşa fel încât oboseala acumulată de juniori să îi ducă la ieşirea de pe teren, unul câte unul, până arbitrul central o să fie nevoit să fluiere finalul partidei, iar cei de la ARO să câştige cu scorul de 3-0, numai că socoteala de acasă nu a fost aceiaşi cu cea de la târg. Juniorii de la Bascov au dat dovada de bărbăţie şi îndârjire şi au jucat toate cele 90 de minute. Felicitări acestor copii care au înţeles că fotbalul, chiar şi la amatori, nu este o joacă de copii. Ruşinică în schimb seniorilor echipei bascovene, cei care au dat dovadă de laşitate şi care s-au transformat în nişte femei cu pantaloni!

 Toate bune şi la locul lor, doar că….din punctul meu de vedere, bărbăţia nu a fost acasă şi la ARO Muscelul Câmpulung, şi o să vă explic de ce, o părere personală.

  •  1. dacă eram în locul unuia dintre foştii jucători de primă ligă (Costea, Măzărache, Nilă) de la ARO, refuzam să joc fotbal cu juniori care mai jucaseră 90 de minute de fotbal, dar ce să faci, când bărbăţia îţi pleacă din pantaloni şi ajunge sub o fustă, joci cu cei de la grădiniţă sau chiar şi de la creşă.
  •  2. Lipsă de Fair-play şi bărbăţie au dat dovadă şi cei din staff-ul tehnic şi chiar din conducerea clubului câmpulungean. Păi bine bă şefilor, voi dacă vă credeţi atât de invicibil şi vă mai şi lăudaţi că aveţi trupă de Liga a 2-a, că aveţi un lot numeros, de ce nu aţi băgat în teren măcar rezervele, doar jucaţi cu nişte copii care deja acumulase 90 de minute de alergare cu ai voştri junori într-o competiţie oficială organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş? De ce oare aţi decis să jucaţi cu prima echipă împotriva unor copii, aveaţi nevoie de golaveraj în lupa cu cei de la ACS Speed Academy Piteşti?  Vă este teamă cumva că în deplasarea de la Piteşti o să pierdeţi la o diferenţă de 3 puncte care o să ducă la detronarea voastră de pe prima poziţie a clasamentului? Ştiţi ce se spune: de ce ţi-e frică, de aia nu scapi!!!
  •  3. Regulamentele actuale decid soarta fotbalului românesc, şi sunt atât de bune, încât România ca ţară a căzut mult de tot în topul echipelor de fotbal european, chiar şi internaţional!

 HAI ROMÂNIA!

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More