Uite Hodoş, nu e Hodoş – liniştea dinaintea furtunii!

Nu mai târziu de ieri spuneam ceva despre USRPLUS Argeş, aşa că vă recomand să citiţi până la final!!! MERITĂ!

 Şi cum bat alegerile la uşă, în USRPLUS Argeş mă refer, şi cum acest personaj controversat chiar de foarte mulţi membri din organizaţia PLUS Argeş încă nu a părăsit scena politică argeşeană, stau şi mă întreb ce are de gând să facă acest opportunist de nivelul 7/7!!??

 Dar, cum întotdeauna există un dar, şi în cazul d-lui H. Există un semn de întrebare, dar propun să ne reamintim…cel puţin eu!

 Era prin 2017 când l-am cunoscut personal, şi dacă îmi aduc bine aminte, era chiar în biroul lui de la un etaj superior al clădirii Business Forum Piteşti, loc în care mi-a fost dat să aud cum se plângea că Moşteanu este deputat în locul lui şi că încasează o căruţă de bani!!!, lucru care m-a făcut să înţeleg din prima ce persoană este – un oportunist de primă mână! La acea vreme nu aflasem că a fost consilierul fostului primar la Municipiului Piteşti, d-nul Cornel Ionică, primar care nu i-a mai prelungit contractul după primele 6 (şase) luni de zile – probabil s-a convins ce om de Neîncredere este H.
 De reţinut! 6 (şase) luni angajat, deci încasa salariu lunar. Mai urmează, staţi pe aproape!

 Şi cum nu mai avea serviciu şi nici imagine credibilă prin Argeş, a decis să migreze către Alba Iulia, un oraş care începea să se facă cunoscut la programul Smart City, program în care H. Credea că poate da lovitura cu “experienţa” lui, şi uite aşa a ajuns să mai încaseze încă 6 (şase) luni salariu de bugetar doar pentru a se ocupa de evenimente, lucru pe care se pare că nu l-a performat, motiv pentru care nu I s-a mai prelungit contractual!!! Uite aşa a adunat puţin peste 1 (unu) an de angajare ca bugetar plătit din bani publici pentru lucruri pe care nu le stăpânea suficient de bine cu excepţia faptului că era un foarte bun orator!

 Revenit în Piteşti, pune bazele unei comunităţi RO 100, simţând că este momentul lui de a intra în politică cu adevărat (să nu uităm şi experienţa din 2016 când a candidat ca consilier local la Piteşti, independent – 1.515 voturi – surprinzător de multe, dar voturi care i-au dat speranţe petru următoarele alegeri) şi uite aşa au început să bătătorească drumul spre centru, adică la mai marii de la Bucureşti, sperând că le intră în ochi precum o musculiţă şi nu o să-l uite aşa de usor mai ales că mesajul lui acolo era doar că comunitatea condusă de el era singura din Argeş – şi mai existau încă 2, una la Piteşti şi alta la Câmpulung – de, doar nu putea vorbi şi despre existenşa lor la şefii în ai căror ochi creştea într-o lună cum creşteau alţii în 6 luni de zile.

 În fine, gata cu laudele, acum să trecem şi la critici:
1. La iniţiativa cetăţenească Fără Penali în Funcţii Publice – scump la vedere – era cam timid sărăcuţul!
2. A urmat Oameni Noi în Politică – aici şi-a arătat adevărata lui valoare de bun commandant, strângând semnături în birou iar în stradă venea doar la poze sau când afla că vine şi presa, aia scrisă nu la ce vă găndiţi voi )))
3. PLUS apare pe scena politică şi argeşeană, şi cum el era comandantul suprem normal că a pus mâna pe conducerea organizaţiei judeţene lăudându-se la finalul anului cu faptul că “a reuşit să facă un partid”, citat din H. În preajma revelionului.

 Toate bune şi la locul lor până când a fost contestat de propriul partid şi dat jos de pe scaunul de preşedinte, numai că la puţin timp a revenit pe acel scaun ţinut cald de un apropiat al lui. Acesta a fost momentul în care Generaţia PLUS Argeş a ieşit cu un comunicat dur la adresa d-lui H., comunicat în urma căruia pagina oficială a fost oprită de El Comandante iar generaţia PLUS, în frunte cu Daniel Dobrişan au plecat din organizaţia condusă de Dan HODOŞ.

 Acesta a fost momentul în care Cioloş s-a sesizat dar se pare că nu a făcut nimic!!! Oare de ce??? O întrebare la care şi acum aştept un răspuns, dar care nu mai vine. Nu cumva Andrei Lupu şi Raul Pop – responsabili regionali – ştiu mai multe sau au avut ceva interese aici susţinându-l în continuare pe H.??? Întreb şi eu, nu dau cu parul!!

 În fine, să revenim cu picioarele pe pământ şi să ne întrebă ce mai face d-nul Dan HODOŞ, acum când alegerile interne din noul USRPLUS bat la uşă, şi sunt ferm convins că doreşte ceva, ori funcţia supremă în partid, el fiind co-preşedinte în acest moment, ori o funcţie SUPER BINE PLĂTITĂ pe la un deconcetrat argeşean, şi sunt câteva foarte bine renumerate iar dacă mă uit pe CV-ul său, tind să cred că ar vrea la FINANŢE (Doamne Fereşte, dacă o să ajungă acolo, sunt ferm convins că o să am atât de multe controloale la firmă că v-a trebui să mă mut la birou).

 Şi totuşi, domnule H. ce anume doriţi de la noul partid??? că din punctul meu de vedere, la exprerienţa pe care o aveţi ca angajat la vârsta pe care o aveţi, aproape de 40 ani şi vreo 2 (doi) ani angajat la 2 instituţii de stat şi 2 private – toate job-urile pe termen scurt, oare de ce???

Traian PAPARETE, 1 iunie 2021

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More