Fostul PeReMist Adrian Dumitru BUGHIU, taie şi spânzură, după cum nu-l duce capu’

 Adrian Dumitru BUGHIU, un fost PeReMist, ajuns în fruntea conducerii Consiliului Judeţean Argeş (vicepreşedinte PSD) prin bunăvoinţa colegului său de partid Ion Mînzînă, şi el fost PeReMist, după ce că este şi el băgaz în seamă de tinerii membri ai unor ONG-uri argeşene şi pentru că POATE, taie şi spânzură după cum nu-l duce capu’ atunci când cineva are curajul să îi spună în faţă că abuzează de funcţia pe care este urcat cu ajutorul votanţilor, nu a lui tătuţu sau a mămicii domniei sale. Cred că dumnealui uită că este plătit să lucreze în sluja poporului nu a lui personală.

 Se pare că micuţul Bughiu uită de unde a plecat şi mai uită că eu personal cunosc zeci de primari şi viceprimari din partidul care l-a propulsat, nemeritat din punctul meu de vedere, oameni de la PSD care au nivelul de pregătire administratăvă şi chiar şi de gândire, cu 10 clase peste a lui Bughiuţ. Păi bine mă PeReMistule vopsit în PeSeDist, dar tot un om cu mintea scurtă şi care abuzează în formă continuată de funcţia şi puterea pe care i-au dat-o fix cei care şi îl plătesc cu mulţi bani lunar, uiţi unde te poziţioneză matale, tu nu eşti în postura de a elimina pe cineva de pe grupul în care ai fost adăugat de un tânăr care te-a adăugat pe grup doar ca să faci ceva pentru ei din funcţia pe care o deţii, dar ştii ce se spune despre păduchele care ajunge…..

 Apropo, „Distinse domnule Paparete! În primul rând, nu știu cărui accident trist, nefericit și neinspirat se datorează prezenta dvs în acest grup! Spun asta pt că „activitatea” pe care o desfășurați nu are absolut nicio legătură cu politicile de și pentru tineret, pentru care a fost creat acest grup! Dimpotrivă, aș zice!!! Asta cu civismul cu care, chipurile, vă ocupați este cea mai mare gororiță pe care am citit-o in ultima vreme! Nu vă bateți capul nici cu notorietatea mea, trebuie sa vă preocupe a domniei voastre care este una îndoielnică! Iar, ca să răspund punctual: dacă promovarea faptului că în Pitești-Argeș, se desfășoară un eveniment important, care ne onorează, anume – desfășurarea Olimpiadei naționale la geografie, reprezintă o postare de promovare politică, dați-mi voie să cred că aveți mari probleme de percepție a realităților care ne înconjoară! Se mai întâmplă… Vă urez așadar, Sărbători liniștite și cer scuze celorlalți colegi din grup pentru că au fost martori la acest „dialog”! Cu bine! 🤝”, inimioară să îi trimiţi cui vrei tu, nu mie şi ar mai trebui să vii şi cu ceva lămuriri vis-a-vis de „Nu vă bateți capul nici cu notorietatea mea, trebuie sa vă preocupe a domniei voastre care este una îndoielnică! „….

 Şi ca să nu uit, eu am activitate civică în ultimii 6 ani, de mii de ori mai multă şi mai transparentă decât ai tu politică la activ şi ai trăit din banii alegătorilor tăi. Dumnezeu să Ajute România, că tu nu meriţi nici măcar…

 Să nu uiţi un lucru, dacă ar fi ca noi doi să candidăm independent pe orice funcţie vrei tu, îţi spun din start că nu ai lua nici 25% din câte voturi aş lua eu în Piteşti, Argeş sau chiar naţional.

 Fostul PeReMist Adrian Dumitru BUGHIU, taie şi spânzură, după cum nu-l duce capu'O să vină vremea şi când o să pice Ciolacu, Mînzînă şi asta pentru că în Partidul Social Democrat sunt foarte multe persoane care au coloană vertebrală şi care atunci când ajung într-o funcţie publică pe o listă de partid, chiar fac ceva pentru comunitatea lor, nu ca tine care faci doar ca să te ţii în prim planul reţelelor de socializare.

 Şi ca încheiere, accepţi o provocare BUGHIU vs. PAPARETE, în direct şi la orice post de televiziune ales de tine? O să zici că nu ai ce discuta cu mine când de fapt şi de drept, te TEMI de un dialog deschis şi transparent cu mine personal. Click pe imagine…

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Accept Read More